Vodafone Cafe

A retail style cafe for a corporate environment.

Vodafone’s new headquarters in Auckland’s North Shore had a goal for their cafe design – to make a large communal space to bring people together.

Harrows were delighted to help create a comfortable environment for over 2000 staff to relax.

Underneath the grouping of 60 screens in the main foyer, comfortable Linea Chairs and Armchairs are matched with both Pi Cafe Tables and Pedestal Tables. To help create differing zones, Harrows supplied both round and square Pi Bar Leaners, Astro Stools and custom made banquette seating with planter boxes.

Save to favourites
HIGHLIGHTS
  • Let's Make It. Comfortable.
  • Comfort and practicality achieved through Linea
  • HPL Boundary tops trimmed with brass edging
  • Clear timber stain reflects the bright space of the atrium
My Favourites
TALK TO US